Objavljeno: 19.3.2009

LG gre v Areno

Pri LG-ju so na evropskih tleh začeli s prodajo svojega najzmogljivejšega mobilnega telefona LG ARENA (LG-KM900). Gre za izrazito večpredstavno usmerjen telefon z velikim, 3-palčnim zaslonom občutljivim na dotik in ločljivostjo 800 x 480 pik, ki prekriva celotno prednjo stran telefona. Odlikuje ga tudi 3D grafični vmesnik, imenovan S-Class, ki uporabnikom nudi med drugim menuje v obliki vrteče kocke, kjer posamezne stranice predstavljajo najpogosteje uporabljene funkcije.

Tu se pa seznam zanimivih funkcij šele začne. Telefon zna med drugim predvajati posnetke DivX/Xvid, pri čemer je podprt prostorski zvok s tehnologijo Dolby Mobile. Video je mogoče prikazovati na televizorju prek izhoda TV out, posebnost pa je tudi radijski FM oddajnik za predvajanje večpredstavnih posnetkov denimo v avtomobilu. Za hrambo večpredstavnih posnetkov bo še kako prav prišel kar 40 GB velik interni pomnilnik, ki ga lahko razširimo s karticami microSD. Vgrajeni digitalni fotoaparat premore 5 milijonov pik in služi tudi kot video snemalnik.

Kot telefon Arena podpira HSDPA 7.2 in omrežja Wi-Fi, za navigacijo služi vgrajen sprejemnik GPS, ki med drugim zagotavlja geooznačevanje fotografij. LG Arena bo maja v Sloveniji, na voljo bo v srebrni in titanium črni barvni kombinaciji, stal pa bo 529 evrov.

http://arena.lgmobile.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji