Objavljeno: 28.8.2007

LG Mobile modno vstopil v Slovenijo

Četrti največji proizvajalec mobilnih telefonov, korejski LG mobile, je ta teden vstopil na Slovenski trg z modnim GSM telefonom Chocolate. Polno ime aparata je KG800 Black Label Series, trži pa se pod imenom Čokolada, saj naj bi predstavljal objekt poželenja.

V osnovi gre za precej estetsko oblikovan aparat z drsnikom, črne barve s funkcijskimi tipkami, ki se ob dotiku obarvajo rdeče. Kar se tiče zmogljivosti Čokolade, je dokaj klasičen telefon GSM, s podporo za prenos podatkov preko omrežij EDGE in možnostjo razširitve pomnilnika s karticami MicroSD.

Proti koncu leta namerava LG predstaviti še aparat Shine, ki je po specifikacijah skoraj identičen Chocolatu, vendar pa je srebrne barve z nekoliko širšim zaslonom. Šele v začetku prihodnjega leta bo LG na slovenskem trgu predstavil svoj prvi UMTS telefon in sicer naslednika Chocolata, KU580, prirejenega za poslušanje glasbe.

Kot je povedal direktor distributerja Vama Trade in so potrdili predstavniki LG Austria, se bo LG Mobile na slovenskem trgu najprej osredotočal zgolj na modne telefone, kasneje pa se jim bodo pridružili tudi ostali modeli, čeprav »najbolj modnega«, LG Prade pri nas še ne bo kmalu. Prav tako ne bo kmalu LG-jevih pametnih telefonov, saj le-te v glavnem proizvajajo za ameriški in korejski trg.

LG Mobile Chocolate bo na voljo od septembra za 250 evrov in po subvencioniranih cenah v akcijah operaterjev.

www.lgmobile.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji