Objavljeno: 12.8.2009

Logitech Harmony 900

Pri Logitechu so pestri druščini univerzalnih daljinskih upravljalnikov Logitech Harmony dodali nov model - Harmony 900. Ta lahko hkrati skrbi za upravljanje večih naprav v dnevni sobi, tudi če je le-ta spremenjena v pravi hišni kino.

Daljinski upravljalnik Harmony 900 ima prenovljen radiofrekvenčni del, ki mu sedaj omogoča preprost nadzor naprav v sobi (oddaljene so lahko do 30 metrov). 44 tipk daljinca je logično razporejenih in razdeljenih na štiri različna področja: številke, klasični DVD nadzorni sistem, D-pad z jakostjo zvoka in kanali gor/dol in menijem tipk na barvnem zaslonu.

Najboljši del daljinskih upravljalnikov Logitech Harmony je bržkone prenos podatkov o napravah, ki jih lahko krimilijo, s spleta. Intuitivni namestitveni čarovnik uporabnika po korakih vodi pri vnosu znamke in modela naprav. Harmony programska oprema nato programira daljinski upravljalnik z ustrezno IR kodo iz Logitechove podatkovne baze, ki v tem trenutku obsega več kot 225 tisoč naprav več kot 5000 proizvajalcev.

Univerzalni Harmony 900, ki bo na voljo z IR sprejemnikom in dvema mini sprejemnikoma (ta postavimo v bližini naprav, ki denimo niso v "vidnem polju" daljinca), bo naprodaj septembra, njegova cena pa bo znašala nič kaj skromnih 400 evrov.

www.logitech.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji