Objavljeno: 3.10.2005

Logitech prenavlja večpredstavno ponudbo

Logitech je predstavil celo paleto novih izdelkov iz področja večpredstavnosti.

Logitech® Z-5450 Digital je prvi zvočniški sistem s 5.1-kanalnim prostorskim zvokom in z dvojnimi brezžičnimi stranskimi zvočniki, ki ima pridobljen certifikat THX. Primeren je za hišni zabaviščni sistem in za pisarniške osebne računalnike, omogoča pa fleksibilnost pri postavitvi sodobnega sistema s prostorskim zvokom. Z-5450 Digital predstavlja prvi korak v smeri odstranitve nevšečnih zvočniških kablov, ki so položeni po sobi, ne da bi pri tem trpela kakovost zvoka. Sistem ima 315 watov moči, podpira do sedem priključnih enot, poleg tega pa se ponaša še z novim dizajnom satelitskih zvočnikov, z novim digitalnim upravljalnim centrom in s priročnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Podpira tudi številne formate digitalnega procesiranja, vključno z Dolby® Digital, DTS®, in DTS® 96/24. V Sloveniji bo na voljo še ta mesec po priporočeni maloprodajni ceni 124.990 SIT.

Logitech je predstavil tudi dva nova modela spletnih kamer QuickCam® Sphere™ MP in QuickCam® Pro 5000 ter spletno kamero za prenosne računalnike QuickCam Pro for Notebooks. QuickCam Sphere MP združuje svoj eleganten dizajn z lastnostmi, kot sta avtomatizirano premikanje glave kamere in inteligentno sledenje premikanja obraza s senzorjem z ločljivostjo 1.3 milijonov točk, ki omogoča snemanje še bolj kvalitetnega video zapisa. Spletna kamera QuickCam Pro 5000 sodi v skupino kamer QuickCam Pro, ki zagotavljajo visoko kvaliteten VGA video zapis po dostopni ceni. Ohišje spletne kamere QuickCan Pro for Notebooks meri v višino le 6 cm, manj kot 2,5 cm v širino in 1 cm v globino. Ta zmogljiva kamera ima vgrajen senzor z ločljivostjo 1.3 milijonov točk in zagotavlja visoko kvaliteten video zapis in fotografiranje. QuickCam Sphere MP bo na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 39.190 SIT, QuickCam Pro 5000 po 19.790 SIT in QuickCam for Notebooks Pro po 29.990 SIT.

Švicarsko podjetje je predstavilo tudi napreden univerzalni daljinski upravljalnik Harmony 895, prvi iz Logitechove družine daljinskih upravljalnikov Harmony, ki uporablja tako radijsko frekvenco (RF), kot tudi infra-rdeče (IR) brezžične signale za učinkovito in celovito upravljanje z multi-regijskimi hišnimi zabavnimi sistemi in z najbolj zahtevnimi nastavitvami domačega kina. Upravljalnik deluje v sklopu modularnega sistema, na katerega lahko povežemo neomejeno število baznih postaj Harmony RF – ponavadi enega iz vsake sobe ali področja. Daljinski upravljalnik pošilja RF ukaze bazni postaji v brezžičnem radiju do 100 metrov, ki nato oddaja infra-rdeče signale katerikoli komponenti v tem območju. V Sloveniji bo Harmony 895 na voljo v novembru po priporočeni maloprodajni ceni 400 EUR.

Logitech zaključuje paleto novosti z dvema kompaktnima Bluetooth slušalkama: z modeloma Logitech® Mobile Traveller™ Headset in Logitech® Mobile Express Headset. Oba modela sta zelo majhna in imata vgrajen najnovejši nabor čipov Bluetooh 1.2, ki podpira tehnologijo preklapljanja med frekvencami (Adaptive Frequency Hopping - AFH) za zmanjševanje motenj. Slušalke Mobile Traveller vključujejo tudi Logitechovo tehnologijo WindStop™, ki omogoča jasno telefoniranje tudi v vetrovnem vremenu.

http://www.logitech.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji