Objavljeno: 4.3.2010

Logitech z novimi daljinci

Pri Logitechu so sejem CeBIT izkoristili za predstavitev novih modelov daljinskih upravljavcev iz družine Harmony. Multimedijski zanesenjaki bodo cello vrsto naprav v gospodinjstvu lahko upravljali z modeloma Harmony 600 in 650.

Kot predhodniki nova daljinca ponujata opravljanje večih opravil na več napravah s pritiskom zgolj enega gumba (denimo: predvajaj film), ki zna hkrati prižgati televizor, zvočni sistem ter multimedijski predvajalnik.

Logitech Harmony 600 bo ukaze prikazoval na črno-belem zaslonu, medtem ko je model 650 opremljen z barvnim prikazovalnikom. Pametna upravljavca premoreta tudi gumb za pomoč, ki uporabnika kar s predstavitvami na zaslonu vodi skozi posamezne nastavitve. Tudi slednje so močno poenostavljene, saj za posamezne modele naprav, ki jih krmilimo, ni potrebno več vpisovati proizvajalčevih kod, temveč s pomočjo preproste aplikacije, ki teče na računalniku, poklikamo opremo, ki jo posedujemo in že se s spleta prenesejo ustrezni ukazi v daljinec. Logitechovo spletišče v tem trenutku podpira več kot 250.000 različnih naprav več kot 5.000 proizvajalcev, njihovo število pa iz dneva v dan narašča.

www.logitech.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji