Objavljeno: 20.5.2011

Logitech za tablice

Poznavalci pravijo, da je nek izdelek postal resnično uspešen tedaj, ko začnejo manjši proizvajalci zanj razvijati dodatke. Za potrditev tega pravila je poskrbel Logitech, ki je pravkar prikazal družino različnih dodatkov za tablične računalnike Apple iPad in nekatere tablice z operacijskim sistemom Google Android.

Zbirka dodatkov je še posebej bogata za iPade. Najprej je tu Logitech Keyboard Case, ki so ga pripravili v sodelovanju z družbo Zagg in služi tako kot pokrov zaslona, kot priložnostna tipkovnica in stojalo za tablico. S tablico komunicira prek vmesnika bluetooth. Za ta dodatek je potrebno odšteti 100 dolarjev.

Prav tako prek bluetootha lahko priključimo Logitech Wireless Speaker, ki ponuja precej boljši zvok od zvočnika, vgrajenega v tablico. Tudi tu je cena 100 dolarjev, eno polnjenje akumulatorja pa zadostuje za 10 ur delovanja.

Zanimiva je tudi tipkovnica Tablet Keyboard, ki je sicer na voljo tako za iPade, kot za tablice z Androidom. Tu gre za brezžično tipkovnico (spet bluetooth), ki je večjih dimenzij, a z namenskimi tipkami in ima priložen zanimiv pokrov, ki ga uporabimo za prenašanje tipkovnice. Ta obenem služi tudi kot stojalo za tablico. Cena je nekoliko nižja od Keyboard Casea - 70 dolarjev.

Zadnja novost pa je Logitech Tablet Mouse, ki deluje le v kombinacijami s tablicami Android in ponuja možnost, da uporabnik tablico krmili s pomočjo miške. Sicer nenavadno za tablične računalnike, vendar morda uporabno, kadar jih uporabljamo kot nadomestne osebne računalnike s prej omenjeno tipkovnico Tablet Keyboard. Cena je v tem primeru 50 dolarjev.

http://www.logitech.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji