Objavljeno: 19.5.2001

Lotus Discovery Server že na voljo

Lotus je objavil začetek prodaje strežnika Lotus Discovery, napredne rešitve za preiskovanje podatkov in iskanje virov znanja, ki podjetjem omogoča vzdrževanje, upravljanje in večanje njihovega kapitala znanja. Strežnik Lotus Discovery, odkriva in prikaže povezave med ljudmi, vsebinami in temami, kar zagotavlja, da je vse potrebno znanje in izkušnje podjetjem neprestano dostopno za izvajanje opravil in projektov. Z omogočanjem lažjega razvrščanja, iskanja in prejemanja informacij zagotavlja večjo produktivnost, zaposlenim pa pomaga tudi pri hitrejšem, točnejšem poslovnem odločanju.

Strežnik Lotus Discovery in Lotus K-station, vhodne dveri nove generacije, skupaj sestavljata paket Lotus Knowledge Discovery Server. Lotus K-station zagotavlja uporabnikom preprosto prilagodljivo enotno točko dostopa do kritičnih informacij in sodelovanja v skupini - tako z drugimi uslužbenci kot s poslovnimi partnerji. Oba paketa sta popolnoma povezana, moč pa ju je uporabljati posamično ali skupaj.

Priporočena cena paketa Knowledge Discovery System znaša 395 dolarjev na uporabnika, za delovanje pa potrebuje Microsoft Windows NT ali Windows 2000 z najmanj 10 GB diska, 512 MB pomnilnika in procesorjem Pentium II 500 MHz ali hitrejšim. Odjemalec potrebuje za delovanje Microsoft Internet Explorer 5.01 ali novejši ali odjemalec Lotus Notes Release 5.

http://www.lotus.com/km

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji