Objavljeno: 29.7.2006

Mercator po poteh Tuša

S 1. avgustom 2006 bo Mercator po vzoru vstopil v svet mobilne telefonije in pričel s trženjem predplačniških paketov M mobil, ki jih želi Mercator do konca leta 2006 prodati med 5.000 in 10.000. Ponudba je sestavljena iz treh različnih paketov M mobil s telefonom in paketa M mobil s kartico SIM.

Poslovni dogovor o sodelovanju na področju ponudbe storitev mobilne telefonije je Mercator sklenil s Si.mobilom, ki izvaja elektronske komunikacijske storitve. Tako bodo uporabnikom paketa M mobil na voljo tudi vse storitve, ki jih omogoča portal Vodafone live!, v okviru katerega bo deloval poseben sklop vsebin, ki bo na voljo izključno uporabnikom predplačniškega paketa M mobil.

Mercator se je za trženje predplačniških paketov M mobil v svoji ponudbi odločil na podlagi raziskav in dobre prakse velikih evropskih trgovcev, ki je pokazala, da povezava trgovske dejavnosti in mobilne telefonije prinaša pozitivne učinke v celovitosti ponudbe za kupce. Kupci in uporabniki predplačniških paketov M mobil bodo tako imeli dostop do ekskluzivnih ugodnosti v trgovinah različnih programov skupine Mercator in Mercatorjevih partnerjev.

www.mmobil.si

www.mercator.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji