Objavljeno: 7.3.2006

Microsoft na CeBITu tudi s slovenskimi partnerji

Microsoft Slovenija bo tudi letos omogočil nastop na CeBITu trem slovenskim partnerjem. Ker je nastop na največjem računalniškem sejmu na svetu precej zahtevna zadeva za manjša podjetja, Microsoft omogoča nekaterim partnerjem predstavitev v sklopu svoje razstavnega prostora. Letos so se dogovorili s podjetji ADD, Gama System in MARG.

ADD bo na CeBITu predstavil svoji rešitvi za upravljanje stikov s strankami ADD.CRM in za poslovno inteligenco ADD.BI, ki obe temeljita na Microsoftovih platformah, ter mobilno rešitev ADD.QUICKY, ki temelji na Microsoftovem Windows Mobile PocketPC in zalednih rešitvah.

Podjetje Gama System se je skupaj s Hermes SoftLABom in SRC.SI na Microsoftovem razstavnem prostoru na CeBITu predstavilo že lani, letos pa bodo prisotni tudi na lastnem razstavnem prostoru. Kot je poudaril direktor podjetja so se odločili za obe varianti zato, ker so dobili veliko pozitivnega odziva na sodelovanje z Microsoftom. Predstavljali bodo eDocs, sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov.

Podjetje MARG je bilo ustanovljeno šele pred dobrim letom dni, vendar so se zaradi uspešnega sodelovanja z Microsoftom pri vpeljavi sistema za upravljanje vsebin na Mobitelu in nekaterih drugih podjetjih odločili za predstavitev na CeBITu. Med ustanovitelji MARGa so nekdanji ustanovitelji Maranda in Hermes SoftLABa. Predstavljali bodo predvsem svoj izdelek BusinessConnect, čeprav je direktor podjetja poudaril, da gredo na CeBIT predvsem zaradi spoznavanja trga, resen prodor v tujino pa načrtujejo šele čez kakšno leto dni.

http://www.microsoft.com

http://www.add.si

http://www.marg.si

http://www.gama-system.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji