Objavljeno: 27.10.2003

Microsoft Office System že v prodaji

Microsoft je v ZDA že začel s prodajo nove različice pisarniškega paketa Office. Programski izdelek je na voljo v šestih zbirkah, vsebuje enajsti uporabniških programov, štiri strežnike, eno storitev, novost pa so pospeševalniki Solution Accelerators, ki so v pomoč informacijskim delavcem, delovnim skupinam in podjetjem.

Sistem Microsoft Office System sestavljajo različice 2003 ključnih zbirk in programov Office, nadgradnje ostalih programov, kot so Microsoft Office Visio, FrontPage, Publisher in Project, dva popolnoma nova programa (Microsoft Office OneNote ter InfoPath), štirje strežniki, med drugim tudi novi strežnik Office Live Communications Server, in sporočilni sistem Exchange Server 2003. K temu sodijo tudi dodatne storitve, kot je Office Live Meeting, in rešitve, ki posameznikom ter njihovim organizacijam pomagajo pri boljši uporabi informacij, uspešnejšem sodelovanju in enostavnejšem združevanju poslovnih procesov.

Slovenska predstavitev sistema Microsoft Office System bo potekala 6. novembra v ljubljanskem Koloseju, kjer bodo poleg predstavitve Microsoftovih izdelkov potekale tudi predstavitve Microsoftovih slovenskih partnerjev, ki so ob predstavitvi sistema Microsoft Office System pripravili številne rešitve za novo platformo. Slovenski Microsoft pripravlja lokalizirane različice Microsoft Office Professional Edition 2003, Microsoft Office Basic Edition 2003, Microsoft Office Small Business Edition 2003 in Microsoft Office Student and Teacher Edition 2003. Slednja je posebna različica, namenjena študentom in učiteljem, ki vsebuje Excel 2003, Outlook 2003, PowerPoint 2003 ter Word 2003. Različica Microsoft Office Student and Teacher Edition 2003 je akademskim ustanovam na voljo po izredno ugodnih cenah in je namenjena nekomercialni uporabi.

http://www.microsoft.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji