Objavljeno: 6.11.2003

Microsoft Operations Manager dobiva partnerje

V pričakovanju na naslednjo veliko različico programskega paketa za nadzor računalniških sistemov Microsoft Operations Manager 2004, ki bo ena od večjih novosti v naslednjem letu, so pri Microsoftu sklenili številna partnerstva, ki nadgrajujejo zmogljivost paketa za spremljanje dodatnih tipov podatkov, programov in sistemov.

Computer Associates je tako na konferenci PDC napovedal, da bo svoj prihajajoči programski paket za upravljanje in nadzor spletnih storitev Web Services Distributed Management (WSDM) povezal s paketom MOM prek modula Unicenter Web Services Management Pack for MOM. Dodatek bo del paketa WSDM in bo brezplačen, omogočal pa bo izmenjavo podatkov s podatki MOM, pri čemer bo spremljal ključne podatke pri transakcijah spletnih storitev, kot so odzivni čas, cena transakcij in velikost sporočil.

Tudi drugi proizvajalci, kot sta Actional in AmberPoint pripravljata podobne dodatke za MOM in lastne programe za nadzor. Manjše podjetje MetiLinx, pa pripravlja dodatek za MOM, s katerim bo mogoče upravljati in nadzorovati sisteme, ki niso zasnovani na Microsoftovi tehnologiji, kot so strežniku Unix in Linux.

http://www.microsoft.com

http://www.cai.com

http://www.metilinx.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji