Objavljeno: 18.10.2002

Microsoft predstavil strežnik Content Management Server 2002

Microsoft je na prireditvi MEC 2002 predstavil strežnik Microsoft Content Management Server 2002, ki je namenjen učinkovitemu in preprostemu upravljanju spletnih vsebin. Strežnik je najnovejši član družine strežnikov .NET, nova različica pa ponuja boljšo integracijo z okoljem .NET ter podporo industrijskim standardom.

Strežnik za upravljanje spletnih vsebin uporabnikom ponuja tesnejšo integracijo s platformo .NET in z razvojnim okoljem Visual Studio .NET, kar razvijalcem ponuja možnost razvoja spletnih programov in storitev, temelječih na vsebinah. Prav tako Content Management Server ponuja integracijo s programsko opremo Microsoft Office, kar pomeni, da lahko uporabniki spletne vsebine objavljajo neposredno iz urejevalnika besedil Microsoft Word in drugih programov paketa.

Content Management Server 2002 vključuje tudi podporo za upravljanje vsebine, ki temelji na standardu XML in omogoča uporabe vsebin v obliki spletnih storitev. Na ta način je mogoče strežnik vključiti v mešana okolja in ga povezati z obstoječimi poslovnimi sistemi, ne glede na platformo.

http://www.microsoft.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji