Objavljeno: 11.5.2004

Microsoftova NT konferenca 2004

Ta teden poteka v Portorožu Microsoftova NT konferenca 2007, ki je letos privabila 2000 udeležencev in ponuja več kot 200 predavanj.

Konferenca, kot že zadnja leta, ni več strogo usmerjena v predstavitve posameznih izdelkov, saj ponuja predvsem predstavitve strategij in storitev, s katerimi naj bi si v podjetjih olajšali, pa tudi zavarovali rabo IT.

Po trditvah prirediteljev je rdeča nit konference predvsem predstavitev zmožnosti tehnologij za uresničitev potencialov v podjetjih - obiskovalec pa lahko brez truda opazi, da je velik poudarek predvsem na varnosti in zagotavljanju oskrbe v celem času življenjskega cikla posameznih rešitev. Tudi letos je konferenca - poleg predstavitev rešitev, izdelkov in strategij- predvsem tudi družabni dogodek, na katerem se srečajo neposredni uporabniki tehnologij v podjetjih s snovalci rešitev in najpomembnejšimi predavatelji na tem področju. Poleg predstavitev so uporabnikom na voljo tudi delavnice in laboratorijske >>vaje<<, pri katerih si lahko praktično preizkusijo nove tehnologije in rešitve.

Glavni sponzorji konference so letos HP Slovenija, Avtotehna in Mobitel, na otvoritvi pa je govoril tudi Erwan Fouere, veleposlanik Evropske komisije v Sloveniji.

http://www.ntk2004.microsoft.si/slovenija/ntk2004/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji