Objavljeno: 25.8.2006

Miška z dvema koleščkoma

Logitech je danes naznanil dve novi napredni miški, ki uvajata nekatere tehnologije, ki jih v prejšnjih izdelkih švicarskega podjetja in njegove konkurence ni bilo moč zaslediti. Brezžični laserski miški Logitech MX Revolution za namizne in Logitech VX Revolution za prenosne računalnike sta zanimivi že zaradi zelo hitrega drsenja s koleščkom MicroGear Precision, katerega prosto vrtenje traja tudi do sedem sekund, tako da lahko z enim samim pomikom prsta prelistamo na stotine strani.

Poseben je tudi iskalnik One-Touch Search, ki omogoča izbiro besedilnega niza v poljubnem dokumentu ali na spletni strani in nato s pomočjo enkratnega klika ogled rezultatov internetnega iskanja na to temo. Izvedenka za namizne računalnike pa se ponaša s še enim koleščkom, ki se nahaja poleg palca in ga lahko uporabljamo pri "povečavi oz. pomanjšanju fotografij in dokumentov ali za hiter preklop med aplikacijami".

Najnaprednejša Logitechova miška doslej, ki premore skupno 7 gumbov, ima v Evropi priporočeno maloprodajno ceno 100 evrov in bo v ZDA in v Evropi na voljo od 25. avgusta dalje. Takrat bo na voljo tudi različica za prenosnike, za katero bo dovolj odšteti 20 evrov manj.

www.logitech.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji