Objavljeno: 27.7.2006

Mobilne novosti BenQ Mobile

BenQ Mobile je danes na Mallorci predstavil tri nove mobilnike in glasbeni pripomoček. Naprave, ki se bodo na tržišču pojavile v tretji in zadnji četrtini leta, so lansirali pod blagovno znamko BenQ-Siemens. Tajvansko podjetje tako nadaljuje s tržnim pozicioniranjem svoje nove blagovne znamke BenQ-Siemens.

Zaradi ohišja, v katerega lahko spravimo mobilni telefon, je UMTS-mobilnik BenQ Mobile SL91 nekoliko ekstravagantno oblikovan. Ohišje služi tudi kot polnilec in sinhronizira mobilni telefon z osebnim računalnikom, hkrati pa ga lahko uporabimo kot mobilni sistem Hi-Fi, za prostoročno telefoniranje in za video konference. Vgrajeno ima 3,2 megatočkovno kamero z avtofokusom in še eno VGA-kamero na sprednji strani telefona. Na voljo je tudi razširitvena reža MicroSD, predvajalnik MP3, stereo radio, priložene pa so tudi stereo slušalke.

Mobilni telefon BenQ-Siemens E81 je eden izmed manjših UMTS-mobilnikov. Ne glede na to, ali gre za MP3, ACC ali eAAC+, lahko glasbo na mobilni telefon sprejemamo neposredno z interneta, bodisi pretočno bodisi s prenosom. 1,3 megatočkovna kamera je opremljena z vgrajeno LED-bliskavico, na voljo je razširitvena reža MicroSD in povezava bluetooth.

BenQ-Siemens E71 podpira tehnologijo EDGE. Vsebuje predvajalnik MP3, radio FM, stereo naglavnim kompletom s slušalkami in razširitveno režo MicroSD. Telefon ima vgrajeno 1,3-megatočkovno kamero s 5-kratnim digitalnim zumom, video izseke pa snema in predvaja v formatu MPEG4.

Mobile Sound Set Bluetooth spremeni mobilni telefon v kompakten Hi-Fi sistem. Primeren je za vse mobilne telefone in glasbene naprave, kot so MP3- ali CD-predvajalniki, ki so združljivi z Bluetooth Hands-free A2D-Profile. Zvočnik se lahko poveže tudi z osebnim računalnikom, upravljamo pa ga prek mobilnega telefona.

www.benqmobile.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji