Objavljeno: 19.6.2007

Mobilni trio iz Nokie

Nokia je s predstavitvijo modelov Nokia 6267, Nokia 3500 Classic in Nokia 6121 Classic razširila svoj portfelj cenovno dostopnih, kakovostnih mobilnih telefonov, namenjenih trgu naprav srednjega cenovnega razreda. Poudarek pri novih modelih sta bogat nabor funkcij in enostavnost rabe. Novi telefoni bodo po pričakovanjih na voljo v tretjem četrtletju letošnjega leta.

Nokia 6267 je večpredstavno podkrepljeni telefon, ki stavi predvsem na enostavno uporabo, saj so poslušanje glasbe, ogled video posnetkov in razvrščanje fotografij sila preprosti. Predvajalnik glasbe ima namenske tipke, ki poenostavljajo poslušanje glasbe, prav tako pa je poenostavljeno snemanje ter predvajanje video posnetkov in fotografij. Vgrajeni sta dve video kameri, od katerih zunanja zmore ločljivostjo 2 milijona pik, vgrajena je bliskavico in digitalna povečava slik (8x). Telefon izrablja 3G tehnologijo za hitro nalaganje vsebin, premore zaslon visoke ločljivosti, ima pa tudi možnost razširitve pomnilnika na 4 GB za shranjevanje filmov, fotografij in glasbe. Nokia 6267 zagotavlja do 6,5 ur časa pogovorov in do 12,5 ur časa pripravljenosti.

Nokia 3500 Classic je cenovno dostopen telefon klasične oblike. Telefon premore radijskih sprejemnik, digitalni fotoaparat z ločljivostjo 2 milijona pik, ter trajanje delovanja do 3 ure v času pogovorov in do 12 dni v času pripravljenosti. Tretja novost je model Nokia 6121 Classic, hiter in vsestranski pametni telefon kompaktne oblike, ki podpira štiripasovno GSM in UMTS 900/2100 tehnologijo. Tudi tu je vgrajen digitalni fotoaparat z ločljivostjo 2 milijona pik, 4x digitalno povečavo, bliskavico in možnostjo panoramskega načina snemanja. Nokia 6121 Classic deluje na osnovi HSDPA tehnologije, ki zagotavlja hitro in enostavno nalaganje vsebin, brskanje po internetu, pretakanje videa in prejemanje elektronske pošte s priponkami.

Nokia 6267.

Nokia 6267.

Nokia 6267.

http://www.nokia.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji