Objavljeno: 30.7.2003

Mobitelova erotika in papirnate Mobikartice

Družba Mobitel je danes svojim uporabnikom portala Planet ponudila nekaj pretočnih video in drugih vsebin z erotičnim nabojem, kmalu pa bo na voljo tudi vremenska napoved in novice 24UR, ki jih pripravlja Pop TV. Obenem so predstavili tudi okolju prijazne Mobikartice iz papirja.

Posnetke video bo možno gledati z ustreznim telefonom, kot so Sony Ericsson P800 in Nokia 3650 ter 7650 z nameščenim predvajalnikom RealOne Player. Novice bodo dolge do 70 sekund in bodo vsebovale najpomembnejše vesti dneva. Obnavljali jih bodo šestkrat dnevno od 8. ure zjutraj do 21. ure zvečer. Vremenska napoved bo trajala do 40 sekund, obnovili jo bodo dvakrat dnevno. Že od 15. julija pa je uporabnikom Mobitelovega omrežja GSM na voljo multimedijski vsebinski sklop Erotika, ki ni primerna za otroke in mladoletnike do 15. leta starosti, na kar so uporabniki posebej opozorjeni pred dostopom do erotičnih vsebin. Poleg videov in fotogalerij dodajo vsak dan erotično zgodbo Braneta Kastelica, zjutraj in zvečer pa pripravljajo posebno fotoopremo >>bejba dneva<< in >>bejba noči<<. Pri Mobitelu pravijo, da so uporabniki v prvih 14 dneh od uvedbe več kot 100.000-krat pogledali različne erotične vsebine, najbolj obiskane rubrike pa so: Fotogalerija, Erotična zgodba in Ozadja.

Od avgusta dalje bodo Mobitelove Mobikartice papirnate - pri Mobitelu poudarjajo ekološki pomen te spremembe. Obenem bodo na kartice končno natisnili tudi možnost polnjenja z ukaznim nizom, kar lahko pohitri in olajša polnjenje Mobiračuna. Mobitel je v minulih dneh pridobil tudi vsa dovoljenja za vklop bazne postaje na Kredarici, ki bo omogočala telefoniranje tudi na poti na Triglav.

http://www.mobitel.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji