Objavljeno: 30.10.2002

Modeliranje podatkov o procesih s programom Corel iGrafx Process 2003

Družba Corel je napovedala začetek prodaje programskega orodja iGrafx Process 2003, s katerim lahko podjetja predstavijo, simulirajo in analizirajo svoje proizvodne in poslovne procese. Tako lahko dobijo izjemno podroben grafični model o delovanju podjetja (EPM), potem pa simulirajo in analizirajo rezultate ter tako dvignejo spodnji prag poslovnih rezultatov.

Novi program vsebuje vse bistvene novosti, ki jih vsebuje tudi nedavno predstavljeni iGrafx FlowCharter 2003. Med novostmi v programu je orodje za upoštevanje vzročnosti in posledičnosti, povečana je natančnost generatorja naključnih števil, dodanih je mnogo resničnih primerov simulacij in različnih analitičnih metod, poleg tega pa lahko na poljubnem mestu v modelu delovnega procesa dodamo prikaz izmerjenih vrednosti in tako spremljamo delne rezultate.

Simulacije lahko potekajo tudi na delu modela in tako prikažejo rezultate posameznih delovnih procesov. Model je mogoče povezati z resničnimi podatki podjetja, na ta način pa zmanjšamo možnost napak in ohranimo podobo trenutnega stanja v podjetju. Program Process 2003 lahko uporabimo skupaj s strežniškim programom iGrafx Process Central 2003 in tako omogočimo vpogled v dobljene podatke različnim proizvodnim enotam podjetja. Podatke je mogoče enostavno predstaviti na spletu. Cena programa je okoli 1000 ameriških dolarjev, za dosedanje uporabnike pa pol manjša.

http://www.corel.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji