Oglasno sporočilo
Objavljeno: 20.5.2024

MSI – prenosniki, ki prepričajo

»Prepričljivo do zmage, z novim prenosnikom MSI« pravi aktualni prodajni slogan. In tudi drži, saj ima tajvanski proizvajalec v svoji paleti prenosnikov ase v rokavu prav v vseh kategorijah – igričarskih prenosnikih, prenosnikih za delo in domačo uporabo.

Katerega boste izbrali, je seveda najbolj odvisno od vaših potreb in želja, vsekakor pa z nakupom prenosnika MSI ne boste zgrešili. Zakaj? Ker so vsi zelo posrečeno uravnoteženi in brez večjih kompromisov, nasprotno, upamo si trditi, da so v povprečju zmogljivejši od podobno cenjenih konkurentov. In to je lahko le dobro.

Igričarski prenosniki

Kaj naredi dober igričarski prenosnik? V prvi vrsti je to zmogljiva grafična kartica, ki zmore poganjati najnovejše igre v visokih ločljivostih, poleg tega pa je njen glavni partner odličen zaslon – tako z vidika ločljivosti kot visoke frekvence osveževanja, ki preprečuje trzanje in trganje slike. Imamo kakšen model v mislih? Pravzaprav več njih …

Če ste res brezkompromisni ljubitelji iger, potem bo pravšnji model MSI Vector. Ta ima lahko vgrajen pošastno zmogljiv procesor Intel Core i9 v navezi z visokozmogljivo grafično kartico NVIDIA GeForce RTX 4090 ter razkošno odmerjenih 32 GB delovnega pomnilnika. Seveda ne manjka vrhunski zaslon z ločljivostjo 2560 x 1600 pik in frekvenco osveževanja 240 Hz, ki omogoča izjemno izkušnjo pri delu in zabavi. Poleg tega ponuja bogato paleto priključkov in funkcij za izjemno uporabniško izkušnjo. Piko na i postavi napredno hlajenje, ki skrbi za optimalno delovanje prenosnika Vector pri zahtevnih nalogah in v igrah.

Razred nižje, a še vedno zelo visoko na lestvici igričarskih prenosnikov najdemo prenosnik MSI Katana 15. Opremljen je z zmogljivim procesorjem Intel Core i7-12650H in grafično kartico Nvidia GeForce RTX 4070, ki omogočata tekoče igranje zahtevnih iger in hitro urejanje videovsebin. Prav tako ima obilo prostora za shranjevanje datotek in zvočni sistem, ki zagotavlja odlično zvočno izkušnjo. Z ergonomsko oblikovano tipkovnico in izjemno zasnovo je MSI Katana 15 odlična izbira za vse, ki potrebujejo zmogljiv prenosni računalnik za igro ali delo.

Z izstopajočo in osvetljeno tipkovnico ter drzno obliko nase opozarja tudi MSI Cyborg 15, eden najdostopnejših čistokrvnih igričarskih prenosnikov. S futurističnim dizajnom ter vrhunsko kakovostjo izdelave je prenosnik MSI Cyborg odlična izbira za tiste, ki iščejo zmogljivost in slog v enem.

Imate radi prenosnike z velikimi zasloni? Potem bo velikan MSI Vector 17 kot nalašč za vas. Gre za pošastno zmogljiv (in ustrezno drag) prenosnik, namenjen predvsem zahtevnim uporabnikom, ki potrebujejo visoke zmogljivosti pri delu ali igranju zahtevnih računalniških iger. Ponaša se z velikim 17-palčnim zaslonom, ki nudi odlično sliko in jasen prikaz vsebine. Tipkovnica je ergonomsko oblikovana in udobna za uporabo, kar omogoča dolgotrajno tipkanje brez utrujenosti. Prenosnik ima tudi veliko priključkov za enostavno povezovanje z drugimi napravami.

Delovni stroji

MSI Creator Z16P je zmogljiv prenosnik namenjen ustvarjalcem vsebin, grafičnim oblikovalcem in profesionalnim uporabnikom, ki potrebujejo hitrost, zanesljivost in odlično sliko. Prenosnik ima velik 16-palčni zaslon visoke ločljivosti, ki je barvno umerjen za natančen prikaz barv. Poganja ga procesor Intel Core i7, grafiki Geforce RTX3070Ti pa družbo delajo še hitre pomnilniške in shranjevalne enote ter napredne funkcije, kakršni sta WiFi 6E in Thunderbolt 4. Zahvaljujoč svoji tanki in lahki zasnovi je prenosnik enostaven za prenašanje in uporabo kjerkoli.

Prenosnik MSI Stealth GS66 pa stavi na eleganten in tanek dizajn ter bolj resno podobo, primerno za poslovno rabo. Ponaša se z visoko zmogljivimi komponentami, kot so procesor Intel Core i7-12700H, grafična kartica Nvidia GeForce RTX 3070TI ter 16 GB delovnega pomnilnika in 1 TB prostora za shranjevanje podatkov. Odlikujejo ga tudi odličen zaslon, obilo priključkov in učinkovito hlajenje, s katerimi zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo.

So vam všeč res tanki prenosniki? MSI GF63 THIN ima vitkost zapisano že v imenu, torej tudi v genih. Tanka in kompaktna zasnova kljub temu ne zahteva preveč kompromisov, saj v družini MSI GF63 THIN najdemo modele s procesorji Intel Core i5 in i7 ter grafične kartice do modela GeForce RTX4060, torej lahko po napornem delavniku na njih brez sramu poženete tudi kakšno strelsko igro.

Družinski prenosniki

Barve vsakdanje uporabnih prenosnikov, ki bodo razveselili vse družinske člane in še družinski proračun, najbolj zastopa model Modern 15. Ta prenosnik je zasnovan za vse, ki potrebujejo zmogljiv prenosnik za delo ali zabavo, pri čemer pa je poudarek še na dostopni ceni. Prenosnik MSI Modern 15 je opremljen s procesorjem Intel i5-1235U ter zaslonom visoke ločljivosti, njegov adut pa je tudi zmogljiva baterija z dolgo avtonomijo delovanja, tako da vam ni treba skrbeti za pogosto polnjenje. 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji