Objavljeno: 2.8.2006

Nakup glasbe po zraku

Ameriški mobilni operater Verizon Wireless je začel s prodajo glasbe iz svoje prodajalne V Cast neposredno na mobilne telefone. Zaenkrat storitev podpira samo LG KG800 iz trendovske serije Chocolate, ki ga je Verizon opremil z dodatnimi zmogljivostmi za predvajanje glasbe in videoposnetkov.

V prodajalni je na voljo več kot 1,3 milijona skladb v zapisu Windows Media Audio (WMA). Za predvajanje potrebujemo računalnik z Windows XP in Windows Media Player 10 ali poljuben predvajalnik, ki podpira Microsoftov glasbeni zapis. Cena posamezne skladbe znaša 2 dolarja in se samodejno prenese tudi na uporabnikov osebni računalnik. Cena skladbe, ki jo kupimo iz računalnika, znaša 1 dolar.

V Cast ponuja tudi različne videoposnetke, videospote in igre, ki pa so na voljo samo ob plačilu mesečne naročnine 15 dolarjev. Za razširitev pomnilniškega prostora je v mobilnem telefonu LG KG800 na voljo reža za kartice MicroSD. Telefon je opremljen tudi z Verizonovo storitvijo VZ Navigator GPS in kamero ločljivosti 1,3 megapik.

www22.verizon.com

http://www.lge.com/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji