Objavljeno: 1.7.2004

Namesto Infosa spomladi "nekaj novega"

Družba Infos, organizator osrednjih slovenskih dogodkov s področja telekomunikacij in informacijske tehnologije (INFOSA in TELEINFOSA), je včeraj napovedala pomembne spremembe glede teh prireditev.

Namesto jesenskega Infosa za letos obljublja enodnevni konferenčni dogodek brez razstave, ki bo namenjen predvsem uporabnikom ter upravljalcem IT iz vrst gospodarstva, državnih ustanov in drugih organizacij. Spomladi pa naj bi v sodelovanju z domačimi in tujimi partnerji pripravili povsem novo prireditev. Zaenkrat se govori o Ljubljanskem sejmu in Münchenskem sejmu, ki sicer že prirejata Sodobno elektroniko ter sejem Systems.

Organizator se je za takšno spremembo in krčenje obsega (tudi Teleinfosa namreč več ne bo posamezno) odločil zaradi upada števila razstavljavcev in obiskovalcev v zadnjem letu, podobno se dogaja tudi v svetu.

Nova prireditev z novim imenom ne bo seštevek starih prireditev, ampak popolnoma na novo zastavljena in v mednarodni prostor usmerjena IKT prireditev, trdi organizator. Znano je le še, da bo prireditev potekala v Cankarjevem domu ali na Gospodarskem razstavišču od 29. marca do 2. aprila 2005.

http://www.infos.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji