Objavljeno: 2.3.2010

Naš nov poslovni portal

Revija Sistem je že vrsto let Monitorjeva poslovna priloga. V vsem tem času smo se trudili pomagati slovenskim informatikom pri kar najboljšem izkoriščanju informacijskih tehnologij, praks in znanja za zadovoljevanje poslovnih potreb. Nekajkrat smo Sistem prenovili in poskusili tako še bolje odgovoriti na vaše potrebe. Iskreno upamo, da smo bili v tem tudi uspešni. A ne bomo se ustavili pri tem!

Prišel je čas za novo spremembo ali, povedano drugače, naslednji evolucijski korak. Sistem bomo korenito prenovili, povečali njegov obseg, spremenili poslovni model in prešli na kvartalno izhajanje, kar nam bo omogočilo še bolj poglobljen pregled dogajanja in predstavitev praktičnih ter strateških nasvetov za vodilne informatike, tiste, ki bi to radi postali, pa tudi neinformatike v podjetjih, ki za doseganje svojih ciljev ne morejo spregledati sodobnih informacijskih rešitev. Informatiki in poslovni uporabniki, ki informatiko uporabljate pri vodenju podjetij in oddelkov, boste dobili časopis, ki bo na več kot 80 straneh prinašal še več informacij in poglobljenih znanj. Še bolj se bomo posvetili osnovnemu poslanstvu: pomagati bralcem, da kar najbolje izkoristite informacijske tehnologije za doseganje poslovnih ciljev. V prvem prenovljenem Sistemu, ki bo izšel konec maja, se boste lahko sami prepričali o tem.

Hkrati z njeno prenovo uvajamo tudi novost – dnevno ažuriran spletni portal, namenjen poslovni informatiki, kjer boste našli vse, kar potrebujete za vsakdanje delo: poglobljene članke, novice, arhiv, preglede aktualnosti na relevantnih IT-spletnih straneh, aktualno zakonodajo, seznam odprtih razpisov, opozorila na kadrovske oglase v dnevnem tisku in še kaj. Vzpostavili bomo novo raven komunikacije med vsemi tistimi, ki s pomočjo poslovne informatike dosegajo svoje cilje. Vzpostavili bomo novo raven komunikacije med vsemi tistimi, ki s pomočjo poslovne informatike dosegajo svoje cilje.

Prihodnost vedno prinaša nove izzive in prepričan sem, da vam bodo dodatne vsebine, ki jih uvajamo, pri tem pomagale. Torej: pripravite se na nov začetek in pričakujte od nas veliko!

Matjaž Sušnik, urednik

www.sistem-on.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji