Objavljeno: 12.9.2010

Naslednja generacija za Revo

Po tem, ko je Intel osvežil svojo ponudbo procesorjev Atom, je bilo le vprašanje časa, kdaj bodo ponudniki osvežili svoje izdelke na tej osnovi. Acer je tako predstavil drugo generacijo na trgu dobro sprejetih miniaturnih računalnikov Revo, ki so mišljeni kot večpredstavni dodatek za hišni kino in za manj zahtevno rabo v domačem okolju.

Z novo različico pridevnik "manj zahteven" ne pride v poštev, saj novi Revo 3700 temelji na procesorju Atom D525 s taktom 1,8 GHz in dvojnim jedrom, ob to pa so dodali tudi naslednjo generacijo grafičnega procesorja in platforme Nvidia Ion. Za nameček ima računalnik zdaj kar 4 GB RAM in 500 GB disk, kar ga zagotovo ne uvršča med manj zmogljive računalnike.

Za domačo rabo bodo na voljo štiri vrata USB, vmesnika VGA in HDMI, gigabitni ožičeni omrežni in z 802.11n združljivi Wi-Fi vmesnik, za nameček pa ima celo prostor za kartico z vodilom mini PCIe. Cena je nekoliko višja kot pri predhodniku 480 evrov, ki pa jih vsaj delno upraviči precej zmogljivejša strojna zasnova, ki bo primerna tudi za sodobne igre.

http://www.acer.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji