Objavljeno: 11.2.2009

Naveza Garmin in ASUS splavila mobilnik nüvifone

Več glav več ve pravijo. Ta rek bo brez dvoma držal tudi za sveže oblikovano navezo podjetij Garmin in ASUSTeK Computer, katerih inženirji so oblikovali novo serijo pametnih mobilnikov nüvifone, katerih najmočnejša točka je, jasno, navigacija.

Prvi izdelek, ki je plod omenjenega sodelovanja, je že preteklo leto najavljeni Garmin nüvifone, ki se bo po novem imenoval Garmin-Asus nüvifone G60. Na voljo bo še pred poletjem, premierno pa ga bosta akterja predstavila na svetovnem kongresu mobilne telefonije v Barceloni (16.-19. februar 2009).

Osnova pametnih mobilnikov Garmin-Asus nüvifone je lokacijsko osnovani servis, ki ponuja funkcijo zavoj za zavojem, kakovostno glasovno vodenje, sorodno tistemu na Garmin prenosnih cestnih navigatorjih. Na novi mobilnik so že prednaložene mape in več milijonov interesnih točk, ki uporabniku omogočajo hitri dostop do uličnih naslovov in iskanih lokacij. Nüvifone vključuje tudi vmesnik Wi-Fi ter brskalnik, s pomočjo katerega lahko uporabnik preko interneta dostopa do interesnih točk ter drugih aktualnih informacij (bližina bencinskih servisev, prometne informacije, cene goriva ...).

Le o ceni štirifrekvenčnega mobilnika, ki bo opremljen z velikim na dotik občutljivim zaslonom, na katerem se bo izrisovala tudi navidezna tipkovnica, še ni podatka.

www.GarminAsus.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji