Objavljeno: 3.3.2009

Navigon še odločneje

Nemški navigacijski ponos, Navigon, se pridno uveljavlja v Evropi, saj v večjih državah že beleži okoli petinski tržni delež, z novimi napravami ter predvsem storitvami, pa naj bi se ta le še povečeval.

Navigatorji modelnega leta 2009 bodo naprodaj od aprila dalje (cene se bodo gibale od 119 do 399 evrov), krasila pa jih bo obsežnejša večjezičnost (znali bodo tudi slovensko), boljše modele pa tudi možnost glasovnega vodenja v 7 svetovnih jezikih (kakopak brez slovenščine). 70 največjih evropskih mest je deležno tudi detajlnega 3D-prikaza zgradb in znamenitosti.

Največji poudarek namenjajo storitvi MyRoutes, ki zna razbrati vozniške navade posameznika ter mu ponuditi več alternativnih poti do želenega cilja, skupaj z izračunom prihoda na cilj ter dolžine poti. Inženirje in tržnike velja pohvaliti tudi za modularno zasnovo storitev, saj je le-te moč po potrebi dodajati navigacijskim napravam, skladno z željami uporabnika. K sreči tudi cene storitev, kot so dodatne informacije o parkirnih mestih (lokacije in cene), prometnih konicah, cenah goriva ... itd. niso zasoljene.

www.navigon.de

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji