Objavljeno: 25.2.2009

Neomejen prostor na Hotmailu

Microsoft je predstavil možnost neomejenega prostora za shranjevanje elektronske pošte v svojem spletnem servisu Windows Live Hotmail. Prostor se prilagaja uporabnikovim zahtevam, kar omogoča shranjevanje vseh elektronskih sporočil ne glede na njihovo velikost. V primeru nenadnega prekomernega povečanja glede na preteklo uporabo bo uporabnik prejel elektronsko sporočilo z napotki za racionalno rabo.

Spletna storitev Windows Live Hotmail zagotavlja pošto okoli 400 milijonom aktivnim uporabnikom po vsem svetu. Nova različica servisa vključuje tudi prenovljeno tehnologijo filtriranja neželene e-pošte, ki pomaga pri blokiranju neželenih sporočil in virusov. Pri Microsoftu trdijo, da je učinkovitost zaščite kar 80 odstotkov večja kot pri predhodnih različicah.

Prenovljen je tudi spletni koledar, ki omogoča enostavnejše izmenjevanje koledarjev z drugimi uporabniki, naročanje na več koledarjev in dostop do koledarja z odjemalcem Microsoft Outlook. Poleg te novosti Microsoft načrtuje novo funkcionalnost, s katero bo storitev Live Hotmail na enem mestu združevala različne e-poštne račune, kot so Gmail, AOL in Yahoo!.

http://home.live.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji