Objavljeno: 26.9.2007

Nokia E51 za poslovno rabo

Družba Nokia je svojo paleto poslovnih telefonov Eseries obogatila s predstavitvijo novega modela Nokia E51. Novinec je v primerjavi z drugimi modeli Eseries enostavnejši, manjši in cenejši, kljub temu pa ohranja bistvene funkcije za kakovostno poslovno rabo. Ključna je gotovo podpora za stacionarno in internetno telefonijo, ki jo lahko uporabljamo prek mobilnih omrežij ali prek brezžičnega omrežja Wi-Fi. V ta namen premore telefon tudi integracijo s poslovnimi telefonskimi sistemi (PBX) preko rešitve Nokia Mobile Unified Communications, ki v prvi fazi še posebej dobro deluje s centralami podjetij Cisco in Alcatel.

Te rešitve prinašajo zmogljivosti pisarniških telefonov - kot je klicanje internih številk, zadržanje in prenos klica ter konferenčno klicanje - na mobilno napravo. Podjetja lahko prav tako zmanjšajo stroške mednarodnih klicev s pomočjo preusmeritve klicev preko IP omrežij v podjetju. Nokia E51 je prav tako idealna za vse uporabnike, ki želijo izkoristiti prednosti širokopasovnih mobilnih dostopov do mobilne spletne telefonije od doma in preko vročih točk.

Med drugimi odlikami najdemo možnost prilagoditve začetnega zaslona, vključno z ikonami, ki jih izbere uporabnik za svoje najpogosteje uporabljane aplikacije, tipko One Touch s pomočjo katere lahko uporabniki z enim klikom dostopajo do ključnih funkcij, kot so elektronska pošta, imenik, koledar in začetni zaslon ter nastavitvene čarovnike, ki ponujajo vodenje po korakih za nastavitve računov elektronske pošte, spletne telefonije in dostopa do brezžičnih širokopasovnih omrežij. Omogočena je povezljivost s širokim razponom poslovnih sistemov elektronske pošte, vključno z brezžično elektronsko pošto Nokia Intellisync Wireless Email in Mail for Exchange.

Za nameček so vgrajeni UKV radio, glasbeni predvajalnik in predvajalnike video posnetkov, fotoaparat z ločljivostjo 2 milijona pik, spletni brskalnik, še posebej prirejen za dostop so storitev Microsoft Windows Live in druge lastnosti, ki so skupne za družino Eseries.

http://www.nokia.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji