Objavljeno: 2.9.2006

Nokia N80 Internet Edition

Nokia z novim mobilnim telefonom N80 Internet Edition ponuja napredne možnosti uporabe spletnih storitev na mobilnih žepnih napravah. Novinec ponuja brezžično povezavo WLAN, napredni spletni brskalnik s funkcijo Mini Map, podporo internetni telefoniji, kamero z ločljivostjo 3 milijone pik in štiripasovno delovanje GSM / UMTS. Novo različico mobilnika Nokia N80 dopolnjuje pomočnik za hitro in enostavno povezavo v omrežju WLAN in gostovanje različnih spletnih storitev, ki prej niso bile del naprav Nokia.

Dodatna programska oprema precej pripomore k udobnejšemu brskanju po internet na mobilni napravi. Yahoo! Search poskrbi za enostavno in uspešno iskanje, napredna možnost Mini Map poskrbi za enostavno sprehajanje po straneh in vedno kaže mesto, kjer se nahajamo.

Naprava Nokia N80 Internet Edition ponuja uporabnikom tudi nov odjemalec Download!, ki omogoča, da uporabnik samo s klikom na ikono preveri, katere nove aplikacije so na voljo za mobilni telefon. Internetni klici (VoIP), ki jih ponuja naprava Nokia N80 Internet Edition, so tako enostavni kot običajni klici, le da klici potekajo prek lokalnega omrežja WLAN. Naprava tudi omogoča, da si uporabnik enostavno naloži združljive aplikacije za internetne klice, ki jih ponujajo različni ponudniki.

http://www.nokia.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji