Objavljeno: 29.8.2007

Nov Monitor TV

Od torka, 28. avgusta, si lahko na novi Monitorjevi plošči, ki jo lahko dobite tudi kot naročniki, ogledate novo oddajo Monitor TV. Premierno je na voljo tudi v visoki ločljivosti (1080i), a ker predvajanje zahteva zmogljivo strojno opremo, Monitor TV še vedno ponujamo tudi v standardni ločljivosti.

Oddaja v ločljivosti HD preverjeno deluje na računalnikih s procesorji Core 2 Duo 2 GHz in več.

Preizkusili smo kako se obnese polnjenje izpraznjenih originalnih kartuš brizgalnih tiskalnikov z neoriginalnimi barvami. Na celotnem preizkusu smo si ogledali tudi zamenjavo celotnih originalnih kartuš z neoriginalnimi in analizirali tiskalnike vseh večjih izdelovalcev.

Ogledali smo si prvi Samsungov pametni telefon na našem trgu BlackJack, ki predvsem zaradi tipkovnice spominja na BlackBerry. Operacijski sistem, ki ga poganja, je Microsoftov, z aparatom dobimo dve bateriji, podpira pa tudi HSDPA.

Axisova IP-kamera premore kar 35-kratno povečavo, objektiv je vrtljiv v vse smeri, kar pomeni, da je kot nalašč primerna za videonadzor nad daljavo.

Sony Ericsson je izdelal posebno uro, ki se poveže z mobilnim telefonom in poleg prikaza časa omogoča tudi rokovanje z nekaterimi zmogljivostmi mobilnih telefonov.

Oba velika izdelovalca grafičnih kartic nove generacije svojih izdelkov predstavljata redkeje kot pred leti, v zadnjem času pa smo doživeli kar nekaj prenovitev, ki smo si jih ogledali tudi v našem laboratoriju.

Pregledali smo ponudbo izdelovalcev e-revij, ki omogočajo upravljanje z revijami v elektronskem zapisu (ponavadi PDF) na podoben način kot pri klasičnem listanju, obenem pa ponujajo še dodatne ugodnosti.

Brez iskalnikov si je internet težko predstavljati, Midomi pa je posebnež med njimi, saj omogoča iskanje glasbe tako, da preprosto odpojemo del skladbe.

www.monitor.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji