Objavljeno: 11.10.2002

Nov Partition Magic

Programi za spreminjanje diskovnih particij so zanimivi za precej ozek krog ljudi, vendar je Powerquest s svojim Partition Magicom vseeno doživelo zelo velik uspeh. Ko je že videti, da programu skoraj ne morejo nič več dodati, se na tržišču znajde nova različica z novimi priboljški.

Partition Magic 8.0 (poleg podpore diskom velikosti do 160 GB) tako prinaša možnost upravljanja z datotekami na različnih particijah, četudi jih operacijski sistem sicer ne vidi. Tako lahko v Oknih prenašamo datoteke iz Linuxovskih particij na Okenske in obratno. Enako lahko delamo tudi s particijami, ki so sicer označene kot nevidne.

Po novem lahko particije NTFS povečamo kar v živo, brez potrebe po ponovnem zagonu operacijskega sistema. To velja celo za sistemske particije NTFS. Nenazadnje je paket nekaj časa priložen tudi program DataKeeper, ki omogoča inkrementalno izdelavo varnostnih kopij na drugem disku ali particiji. Novi čarovniki uporabniku postopek izdelave takih varnostnih particij dodatno olajšajo.

http://www.powerquest.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji