Objavljeno: 23.3.2003

Nov ponudnik brezplačnega interneta

Podjetje Perftech se je pridružilo Voljatelu kot drugi ponudnik tako imenovanega brezplačnega dostopa do interneta v Sloveniji. Tak dostop do interneta je brezplačen v tej meri, da ni potrebno plačevati ponudniku za dostop, se pa zato obračunavajo telefonski impulzi po nekoliko višji stopnji, ki znaša 3,24, oziroma 1,80 tolarja, odvisno od časa dneva.

Perftech je sicer eden večjih domačih ponudnikov dostopa do interneta in običajni klicni ter kabelski dostop do spleta trži pod blagovno znamko S5.net, medtem ko bo za brezplačni dostop do interneta uporabil blagovno znamko Butn.net. Nastavitve za dostop do Butn.net-a preko klicne številke 0888 323 60 lahko najdete na njihovi spletni strani, ponujajo pa tudi avtomatsko nastavitev povezave z internetom preko njihovega omrežja.

Za prijavo v Butn.net nista potrebna uporabniško ime in geslo, kar seveda pomeni tudi, da (zaenkrat) še ne ponujajo dodatnih storitev kot so elektronski naslov in osebna spletna stran. Na Perftechu se šele pripravljajo na uradno predstavitev Butn.net-a in oglaševalsko akcijo.

http://www.butn.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji