Objavljeno: 26.6.2003

Nov WinDVD 5

Podjetje InterVideo je predstavilo novo različico programa za predvajanje DVD-jev, WinDVD 5. Na voljo je v standardni različici Gold in napredni Platinum, predstavili pa so tudi dva nova dodatka, Audio Booster Pack, ki skrbi za izboljšave zvoka in Centrino Pack, ki je prirejen za uporabo v prenosnikih in skrbi za samodejno varčevanje z akumulatorjem.

Bistvene novosti v obeh različicah predvajalnika so vključena filmska enciklopedija, ki uporabniku prikaže podatke o filmu, ki ga predvaja, podpora za tehnologijo Hyperthreading, ki izboljša uporabo sredstev računalnika in dodane možnosti za sezname predvajanja. Različica Gold sedaj vsebuje tudi nekatere lastnosti, ki so prej sodile v različico Platinum, kot sta denimo podpora za predvajanje zvoka v zapisu WMA in orodje LanguageMate, ki gledalcu pomaga pri učenju jezika skozi filme z večjezičnimi zvočnimi zapisi.

Različica Platinum pa sedaj omogoča tudi predvajanje video posnetkov v zapisu DivX in vsebuje tehnologijo Dolby Virtual Speaker, ki z dvema zvočnikoma oponaša prostorski zvok. Dodanih je tudi nekaj video učinkov, ki izboljšajo sliko in večje število prednastavitev za gledanje filmov na različnih zaslonih. WinDVD Gold 5 je na voljo preko spleta in pooblaščenih prodajalcev za 50 dolarjev, Platinum 5 pa s predstavitvenim popustom za 80 dolarjev. Za Audio Booster Pack bo treba odšteti 25 dolarjev, za Centrino Pack pa 40.

http://www.intervideo.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji