Oglasno sporočilo
Objavljeno: 23.7.2024

Nova dimenzija tehnologije: Samsung prepogljivi telefoni z umetno inteligenco

Tehnološki svet je ponovno v središču pozornosti, saj Samsung predstavlja novo generacijo prepogljivih telefonov Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6. Ta revolucionarna serija združuje eleganten dizajn, napredno umetno inteligenco in trajnostne materiale, ki bodo navdušili vsakega uporabnika.

Napreden dizajn

Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6 prinašata svež pristop k dizajnu in trajnosti. Popolnoma simetrična oblika z ravnimi stranicami daje napravam prefinjen videz, poleg izboljšav v oblikovanju pa je Galaxy Z serija tudi bolj robustna in udobna za brezskrbno uporabo. Zadnja generacija pametnih telefonov Galaxy Z je opremljena z izboljšanim Armor aluminijem in steklom Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, kar jo naredi najbolj odporno Galaxy Z serijo doslej.

Galaxy Z Fold6: Produktivnost na višji ravni

Galaxy Z Fold6 je opremljen z velikim zaslonom, ki omogoča izjemno večopravilnost. Ena izmed ključnih novosti je integracija Google Gemini, digitalnega pomočnika, ki s pomočjo umetne inteligence olajša vsakodnevna opravila. Z enostavnim potegom z roba zaslona ali z ukazom "Hej, Google" lahko uporabniki dostopajo do Gemini vmesnika, ki pomaga pri pisanju, učenju in načrtovanju. Povsem nova funkcija je Pretvorba iz skice v sliko (Sketch to image), ki uporabnikom omogoča ustvarjanje pravih umetniških del z generiranjem podrobnosti slik med risanjem ali skiciranjem v aplikaciji Galerija ali na zaslonu Note.

Galaxy Z Flip6: Prilagodljivost in ustvarjalnost

Galaxy Z Flip6 je zasnovan za maksimalno prilagodljivost in ustvarjalnost. FlexWindow zunanji zaslon omogoča dostop do funkcij, podprtih z umetno inteligenco, brez potrebe po odpiranju telefona. Funkcija Predlagani odgovori (Suggested Replies) analizira zadnja sporočila in ponuja ustrezne odgovore, medtem ko prilagodljivi pripomočki zagotavljajo, da imate vedno pri roki najnovejše informacije ter funkcije. Iz zunanjega zaslona FlexWindow lahko dostopate do več pripomočkov kot kdajkoli prej, vključno z aplikacijo Samsung Health, in preverite informacije iz več pripomočkov naenkrat.

Kamera FlexCam omogoča samodejno iskanje najboljšega prizora za posnetek, s čimer zagotavlja popolne fotografije in videoposnetke. Funkcija Samodejna povečava (Auto Zoom) prepozna motiv in prilagodi povečavo za optimalen posnetek, medtem ko funkcija Nightography zagotavlja odlične nočne posnetke tudi v slabih svetlobnih pogojih. Funkciji Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Studio za portrete (Portrait Studio)  pa uporabnikom omogočata ustvarjanje profesionalnih vsebin.

Napredne funkcije s pomočjo umetne inteligence

Samsung je z novo serijo Galaxy Z uvedel številne nove funkcije, ki jih poganja Galaxy AI[1]. Funkcija Povzetek (Summary) v Pomoči za brskanje (Browsing Assist) omogoča hitro in učinkovito pregledovanje informacij, saj analizira vsebino spletnih strani in ustvari kratke povzetke ključnih informacij.

Funkcija Generativno urejanje (Generative Editing) uporabnikom omogoča enostavno urejanje fotografij s pomočjo umetne inteligence, ki prepozna motive in predlaga izboljšave. Funkcija Izboljšana zaščita podatkov (Enhanced Data Protection) ponuja šifriranje od konca do konca za varnostno kopiranje, sinhronizacijo in obnovitev podatkov z oblačno platformo Samsung Cloud.

Povezan sistem pametnih naprav

Poleg novih prepogljivih telefonov se ekosistem Galaxy dopolnjuje z novimi pametnimi urami Galaxy Watch Ultra in Galaxy Watch7 ter serijo brezžičnih slušalk Galaxy Buds3 in Galaxy Buds3 Pro.

Galaxy Watch Ultra je zasnovana za vrhunske športne rezultate z naprednim spremljanjem zdravja in izjemno vzdržljivostjo. Naprava lahko spremlja dejavnosti na več ravneh, kot je triatlon, kjer spremlja plavanje, kolesarjenje in tek, s pomočjo nove merilne ploščice za več športov. Poleg tega nova funkcija Function Threshold Power za kolesarjenje natančno izmeri najvišjo moč kolesarjenja v samo štirih minutah z uporabo meritev FTP, ki jih poganja umetna inteligenca, kar navdušenim kolesarjem omogoča, da odkrijejo svoj edinstveni potencial. Galaxy Watch Ultra ponuja tudi napredno personalizirano območje srčnega utripa, tako da si bo vsak uporabnik lahko prilagodil intenzivnost vadbe, glede na lastne fizične zmožnosti.

eWpsK2L6IrA

Odprite svojo zgodbo

Naročite Galaxy Z Fold6 in za darilo prejmite ovitek s S Pen pisalom, da boste vedno elegantni in pripravljeni za zapisovanje. Ob nakupu Galaxy Z Flip6 pa vas čaka Flipsuit ovitek, ki se prilagodi vsaki situaciji in slogu. Kot dodaten bonus prejmite 100 € ob odkupu starega telefona.

Izberite svoj novi telefon in uživajte v posebnih darilih, ki poudarjajo vašo ustvarjalnost in produktivnost. Več informacij o prednaročilu TUKAJ.

[1]  Funkcije Galaxy AI bodo brezplačno na voljo do konca leta 2025 na podprtih napravah Samsung Galaxy.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji