Objavljeno: 3.11.2003

Nova družina protivirusnih rešitev Pande Software

Podjetje Panda Software je predstavilo novo generacijo protivirusnih programov za potrebe domačih uporabnikov, malih in srednjih podjetij ter omrežij velikih podjetij. Novosti sta paketa Titanium Antivirus 2004 in Platinum Internet Security, ki se pridružujeta Panda Antivirus Platinum 7.0 za zagotavljanje učinkovite in enostavne zaščite za domače uporabnike, samostojne profesionalce in podjetja.

Titanium Antivirus 2004 je protivirusna rešitev, namenjena domačim uporabnikom, glavna prednost paketa pa je enostavnost uporabe in za uporabnika skoraj nevidno delovanje. Poleg same zaščite pred virusi, črvi in trojanskimi konji sistem vključuje tudi zaščito pred drugimi grožnjami z interneta, kot so >>dialerji<< (programi, ki povezujejo modem s premijskimi telefonskimi številkami), šale in potegavščine. Nova različica skrbi tudi za samo-diagnozo in preprečitev napadov, ki onemogočajo tovrstne programe.

Panda Antivirus Platinum 7.0 ponuja najnaprednejšo zaščito pred virusi in hekerji, s tem da vključuje zadnjo generacijo osebnega požarnega zidu. Paket Platinum Internet Security pa poleg tega prinaša še specifična orodja za zaustavljanje neželene e-pošte in vohunske opreme (spyware), za nadzorovanje dostopa do spletnih strani, odkrivanje in odpravljanje programskih ranljivosti.

Za mala in srednja podjetja je na voljo paket BusinesSecure, ki nudi zaščito delovnih postaj in datotečnih strežnikov pred vsemi vrstami virusov, trojanskih konjev in črvov, a ob tem ne zahteva nadležnih vsakodnevnih vzdrževalnih nalog. BusinesSecure je dostopna tudi v različici, ki vključuje modul ExchangeSecure za zaščito Microsoftovih poštnih strežnikov Exchange. Največji paket pa je EnterpriSecure, ki ob vsem naštetem ponuja tudi zašito na nivoju internetnih prehodov. Oba proizvoda vključujeta tudi rešitve proti neželeni e-pošti in vohunskim programom.

http://www.pandasoftware.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji