Objavljeno: 26.7.2006

Nova Motorolina kolekcija

Motorola je predstavila kar 6 novih mobilnih telefonov, ki jih kljub številnim zmogljivostim odlikuje predvsem tanko ohišje. Vsi bodo na voljo v drugi polovici letošnjega leta.

MOTOKRZR K1 je na voljo tako v izvedbi GSM kot tudi CDMA. Podpira tehnologijo EDGE, vsebuje digitalni fotoaparat z ločljivostjo 2 megapik, stereo Bluetooth, razširitveno režo MicroSD ter predvajalnik glasbe v zapisih MIDI, MP3, AAC in AAC+.

MOTORAZR MAXX V6 je telefon tretje generacije. Podpira tehnologijo EDGE, vsebuje digitalni fotoaparat z ločljivostjo 2 megapik in videokamero, Bluetooth (EDR Class 2), razširitveno režo MicroSD ter vrata USB.

MOTORIZR Z3 je prva Motorola z drsečo tipkovnico za ameriški trg. Podpira tehnologijo EDGE, vsebuje digitalni fotoaparat z ločljivostjo 2 megapik, stereo Bluetooth, razširitveno režo MicroSD ter vrata USB.

Tudi MOTORAZR V3xx je telefon tretje generacije. Podpira tehnologijo EDGE, vsebuje digitalni fotoaparat z ločljivostjo 1,3 megapike in videokamero, Stereo Bluetooth ter razširitveno režo MicroSD.

MOTOFONE je telefon nižjega cenovnega razreda, ki želi z več ikonami in glasovnim upravljanjem pritegniti tudi manj izkušene uporabnike. Vsebuje zaslon, ki je dobro viden tudi pod močno sončno svetlobo in je debel le 9 milimetrov.

MOTOSLVR L7c vsebuje digitalni fotoaparat in kamero VGA, Bluetooth ter razširitveno režo MicroSD.

www.motorola.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji