Objavljeno: 16.4.2003

Nova različica EPP

Podjetje Zrcalo, proizvajalec rešitev za elektronsko bančništvo je predstavilo novo različico debelega odjemalca za poslovne uporabnike, ki vključuje veliko naprednih možnosti. EPP3, oziroma Elektronski plačilni promet je debel odjemalec za elektronsko bančništvo, ki ga trenutno uporabljata Nova kreditna banka Maribor in SIB, pri Zrcalu pa so povedali, da se dogovarjajo tudi z nekaterimi drugimi bankami.

Bistvene novosti v EPP3 so v večji preglednosti poslovanja in predvsem v boljši podpori skupinskemu delu, ki temelji na elektronskih podpisih. Slednje je zelo pomembno v podjetjih, ki imajo večje število podpisnikov računov, denimo računovodstvo, finančnega direktorja, generalnega direktorja... V novi različici je podprto tudi devizno poslovanje, program pa omogoča tudi samodejni prikaz stanja v drugih valutah. EPP3 je namenjen tako velikim podjetjem kot tudi samostojnim podjetnikom, zato so pri Zrcalu posebej izpopolnili pomoč in razne čarovnike, ki tudi manj izkušenim uporabnikom pomagajo pri pravilnem izpolnjevanju obrazcev in vodenju računovodstva. Prav tako je podprta možnost dela z več računi na več bankah hkrati, kar je namenjeno večjim podjetjem in računovodskim servisom.

Ob debelem odjemalcu EPP3 so pri Zrcalu pripravili tudi spletno in mobilno različico, ki pa še nista na voljo. Novo spletno različico trenutno preizkušajo pri Novi kreditni banki Maribor, medtem ko naj bi bila mobilna nared do jeseni. Mobilna različica se bo znatno razlikovala od Mobe, ki so jo razvili pri Novi ljubljanski banki, saj bo delovala preko varne GPRS povezave in spletnega brskalnika, kar pomeni, da jo bo mogoče uporabljati le v naprednejših aparatih kot sta Sony Ericsson P800 in Nokia Communicatorm oziroma v povezavi ročnega računalnika in mobilnega telefona s podporo za GPRS.

http://www.zrcalo.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji