Objavljeno: 25.3.2008

Nova številka Monitorja in oddaja Monitor TV

Zadnji torek v mesecu pomeni novo številko revije Monitor, z njo pa še nova oddaja Monitor TV. Ta je na priloženi plošči (ki jo lahko dobite tudi kot naročniki) v navadni in HD ločljivost. Starejše oddaje Monitor TV si lahko ogledate v arhivu, na spletu pa si lahko sedaj ogledate oddajo prejšnjega meseca.

Levji delež tokratne epizode Monitor TV predstavlja poročilo s sejma CeBIT. Gre za največji računalniški sejem v Evropi, kjer pa vseeno manjka nekaj zvenečih iman iz sfere informacijske tehnologije (Sony, Philips, Lenovo, Dell, Nokia). Kljub temu smo med skoraj 6000 razstavljalci našli marsikatero zanimivost.

Pred kratkim smo v reviji pisali o napravah NAS, ki jih priklopimo v krajevno omrežje, tako da so podatki na voljo vsem uporabnikom, tokrat pa si jih lahko pogledate tudi na Monitor TVju.

Predstavili smo tudi zanimivost na trgu mobilih telefonov, model Matsunichi D620. Čeprav ne gre za izjemno napreden telefon, ima vseeno nekaj, česar drugi nimajo: možnost uporabe dveh SIM kartic hkrati.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji