Objavljeno: 10.3.2013 01:00

Novi Facebook News Feed

Facebook je najavil obsežno prenovo osrednjega prikaza novic, ki jih spremljamo v priljubljenem družabnem omrežju. S premišljenim preoblikovanjem so v ospredje postavili vsebine, kot so fotografije, zemljevidi in drugi prispevki znancev ter strani, ki jih spremljamo.

Facebook je v prenovi uporabil izkušnje, ki jih je pridobil v mobilnih odjemalcih za družabno omrežje. Fotografije so denimo precej večje in hkrati lahko vidimo na enem mestu cel kolaž, kot na mobilni napravi, a na enak način zdaj tudi v spletnem brskalniku.

Poleg dosedanjega pogleda lahko uporabniki računajo še na dodatne namenske poglede. Prvi omogoča hiter vpogled v vsebine, ki so jih objavili prijatelji. Drugi omogoča prikaz fotografskega gradiva, sledijo pa pogled osredotočen na glasbo in nazadnje še prikaz novic in strani, ki jih pogosto spremljamo.

Facebook bo prenovo aktiviral postopoma v naslednjih tednih, navdušenci pa lahko naročijo tudi nekoliko hitrejši predogled. Hkrati nameravajo novi videz uveljaviti tudi na mobilnih napravah. Najprej na Applovih iPadih in iPhonih, rahlo kasneje pa še na Androidu.

https://www.facebook.com/about/newsfeed

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji