Objavljeno: 17.4.2010

Novi laserski tiskalniki iz HP-ja

HP je predstavil nove laserske tiskalnike HP LaserJet Pro z novo tehnologijo »HP Smart Install«. Ta omogoča uporabnikom enostavno namestitev tiskalnika v samo treh korakih: priklop tiskalnika v električno omrežje, priklop kabla USB v računalnik ter sprejem pogojev. Tiskanje se lahko začne v manj kot dveh minutah.

Novi črno-beli laserski tiskalniki – serija HP LaseJet Pro P1102/P1102w, HP LaserJet Pro P1566, HP LaserJet Pro P 1606 ter večopravilni napravi HP LaserJet Pro M1130 in M1210 so opremljeni z orodjem HP Smart Install. Vsi novinci so resno črne barve in ciljajo predvsem na poslovne uporabnike.

Kompaktni laserski tiskalnik HP LaserJet Pro P1102/HP LaserJet Pro P1102w je eden najmanjših laserskih tiskalnikov na trgu. Omogoča hitro tiskanje in visoko kakovost tiska, odlikujeta pa ga intuitivna nadzorna plošča in HP-jeva tehnologija Auto-On/Off, s katero je moč prihraniti do 72% električne energije v primerjavi s tiskalniki prejšnje generacije.

Laserski večfunkcijski tiskalniki serije HP LaserJet Pro M1130/M1210 MFP sodijo med najcenejše tiskalnike v svojem razredu, ki vključujejo mrežno povezavo, tehnologijo za varčevanje energije Auto-On/Off in orodje HP Instant-on Copy. S funkcijo ID Copy omogočajo malim in srednje velikim podjetjem kopiranje dvostranskih osebnih in majhnih dokumentov na en list papirja.

HP je predstavil tudi novo dvojno črno kartušo za laserske tiskalnike HP LaserJet Black Print Cardige Dual Packs, s katero bodo uporabniki še zmanjšali stroške tiskanja.

www.hp.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji