Objavljeno: 24.6.2003

Novi Mediasite Live 3.0

Podjetje Sonic Foundry je predstavilo posodobljen spletno-konferenčni istem Mediasite Live, ki omogoča rabo neomejenega števila predstavitev s pomočjo brskalnika v velikih podjetjih za ceno, ki je bistveno nižja, kot če bi zakupili posamezne storitve.

Novi Mediasite Live 3.0 temelji na arhitekturi Microsoftove strategije .Net. Med drugim omogoča objavljanje predstavitev na CD-ju, podpira prikaz na Macintoshih, samodejno objavljanje v omrežjih IP, pa tudi lepši zajem in kodiranje vsebin.

Takšne programe uporabijo predvsem velika podjetja za sestanke, predstavitve, izobraževanje, pogosto pa za posamezen dogodek porabijo 15.000 dolarjev in več. Program Mediasite Live 3.0 stane 22.000 dolarjev, kar je sicer visok znesek, vendar že v kratkem omogoča povrnitev invsticije.

Obenem so ponudili tudi dve napravi, ki olajšata uporabo sistema. Mediasite LiveRL Capture Station omogoča zajem zvoka in slike v realnem času, Mediasite LiveML Capture Station pa je namenjen mobilni rabi. Mediasite LiveRL Capture Station stane 21.950, Mediasite LiveML Capture pa 24.950 dolarjev.

http://www.sonicfoundry.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji