Objavljeno: 20.5.2006

Novi mobilni telefoni

V teh dneh so kar tri podjetja predstavila nove mobilne telefone, in sicer Nokia, BenQ-Siemens in Sony Ericsson.

Nokia E50 dopolnjuje paleto poslovnih mobilnikov Nokia Eseries. Vgrajen ima predvajalnik MP3, digitalni fotoaparat z ločljivostjo 1,3 megapik in 70 MB pomnilnika razširljivega s karticami microSD. Podpira EDGE, omogoča uporabo dveh različnih telefonskih številk in ponuja napredne glasovne ter klicne funkcije.

Aluminijasti BenQ-Siemens Q-fi EF71 je glasbeni mobilnik s posebnimi tipkami za enostaven dostop do glasbenih funkcij. Predvaja glasbo v zapisih MP3, AAC in WMA, pomnilnik lahko razširimo s karticami microSD, vgrajeno ima kamero z ločljivostjo dveh megapik, s priklopom na računalnik preko USB pa ga lahko uporabimo tudi kot spletno kamero.

Sony Ericsson je predstavil kar 5 novih mobilnikov, tako da je število letošnjih novosti povečal na 20. W710, ki je primeren za uporabo ob športnih aktivnostih, in W850 (na sliki), ki podpira omrežja 3G, dopolnjujeta linijo Walkman. Modela Z550 in Z710, ki bo skušal zapolniti praznino za uspešnim T610, imata vratica za zapiranje, Sony Ericsson M608c pa vsebuje programsko opremo za prepoznavo kitajskih pismenk.

www.nokia.com

www.benqmobile.com

www.sonyericsson.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji