Objavljeno: 18.5.2007

Novi Motoroli RAZR2

Motorola je uradno predstavila mobilna telefona iz serije RAZR2 - modela V8 in V9, ki sta naslednika priljubljene Motorole RAZR V3, ki je na mobilnem tržišču uvedla trend ultra tankih telefonov.

V8 je mobilni telefon GSM/EDGE, ki deluje v štirih frekvenčnih območjih (850, 900, 1800 in 1900), V9 pa je zmogljivejši telefon tretje generacije, ki omogoča hiter prenos podatkov po standardu HSDPA. Ostale lastnosti mobilniko so skoraj identične.

Telefona imata 2,2-palčni zaslon, ki prikazuje do 262 tisoč barv pri ločljivosti QVGA (320x240), razmeroma velik pa je tudi drugi (zunanji) zaslon, katerega diagonala meri 2 palca, ločljivosti in barvna globina pa sta enaka kot pri notranem.

RAZR2 je tanjši od prejšnjih modelov, podpira stereo Bluetooth, vsebuje režo microUSB in fotoaparat z ločljivostjo dveh megapik, omogoča zajem vide v zapisu MPEG4, zanimive pa so tudi na dotik občutljive tipke za upravljanje glasbe.

V8, ki uporablja nov uporabniški vmesnik, ki temelji na Linuxu in Javi, naj bi bil na voljo julija, V9, ki ostaja zvest Motorolinemu vmesniku Synergy, pa v tretjem četrtletju.

RAZR2 V8

RAZR2 V9

www.motorola.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji