Objavljeno: 1.11.2003

Novi prenosniki Toshiba

Toshiba je podobno kot drugi ponudniki prenosnih računalnikov predstavila nove modele, s katerimi ciljajo predvsem na mala podjetja in potrošnike. Prva novost je model Satellite M30, ki temelji na procesorjih Pentium M in kompletu z brezžičnim vmesnikom Centrino.

Računalnik je izrazito večpredstavno usmerjen, saj premore 15,4-palčni zaslon LCD z razmerjem slike 16:10, zapisovalnik DVD, vmesnik firewire, režo za kartice SD Card ter posebno tipko za hiter priklop na televizor ali projektor. Temelji sodijo v sam vrh ponudbe, saj računalnik poganja Pentium M s taktom 1,7 GHz, računalnik vsebuje 512 MB RAM, 60 GB disk in zmogljiv grafični pospeševalnik nVidia GeForce FX Go5200.

Druga novost je model Satellite A30, ki sodi v spodnji cenovni razred prenosnikov. Opremljen je s procesorji Pentium 4-M in Mobile Celeron in dokaj bogato opremo. Med različnimi modeli so lahko tudi taki, ki imajo diske velike do 60 GB, vgrajen zapisovalnik DVD in možnost vgradnje brezžičnih omrežnih vmesnikov po standardih 802.11b in 802.11a/b.

http://www.toshiba-europe.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji