Objavljeno: 15.9.2007

Novosti na področju tiska in fotografije iz družbe HP

Hewlett-Packard je predstavil obilico novih brizgalnih, laserskih in večpredstavnih tiskalnikov, ponudbo novosti pa so dopolnili še z novo kolekcijo digitalnih fotoaparatov. Barvni tiskalnik Colour LaserJet CP 3505, namenjen delovnim skupinam, premore procesor s taktom 450 MHz, pomnilnik velikosti 384 MB, odlikuje pa ga tudi hitrost natisa - do 22 barvnih in črno-belih strani na minuto. Natis prve strani pa je mogoč v le 12,5 sekunde. Pridružuje se mu tudi hiter in kompakten črno-beli tiskalnik HP LaserJet P2014, ki predstavlja cenovno ugodno rešitev za opravljanje zahtevnih pisarniških opravil. Prvo stran natisne v manj kot 8,5 sekunde, v minuti pa lahko natisne do 23 strani.

HP LaserJet CP 3505.

Predstavljeni barvni brizgalni tiskalniki Deskjet omogočajo profesionalen natis in obstojnost dokumentov ter živahne barve na izpisanih fotografijah. Prednost modela D4260 je natis do 30 strani na minuto (črno-belo) in 23 barvnih, medtem ko model D2460 in multifunkcijska naprava F4180 omogočata natis do 20 strani na minuto (črno-belo) in 14 barvnih strani na minuto. Najvišja kakovost tiskanja (barvno) pri slednjih dveh modelih je 4800x1200 točk na palec, vsi trije pa imajo priloženo programsko opremo HP Photosmart Essential Software.

HP Deskjet D4260.

Večnamenske naprave HP Photosmart, ki združujejo tiskalnik, kopirni stroj in optični čitalec, odlikuje predvsem preprosto upravljanje. Natis fotografij je na ravni profesionalnega fotografskega laboratorija, mogoč pa je tudi neposreden natis na nosilce CD ali DVD (model C5280). Naprave odlikuje tudi vhodna reža za pomnilniške kartice, ki omogoča natis fotografij brez uporabe osebnega računalnika. HP je predstavil tudi nabor namiznih večnamenskih sistemov za pisarno Officejet Pro, ki združujejo tiskalnik, kopirni stroj, faks in optični čitalec. Serija tiskalnikov K5400, zasnovana za majhne in domače pisarne, nudi tisk s hitrostjo do 12 strani na minuto (črno-belo) ali 10 barvnih strani ter obojestransko tiskanje ter dodatni nosilec za papir.

HP Officejet Pro K5400.

HP-jeva družina digitalnih fotoaparatov Photosmart se je obogatila za modele E337, odlikuje velik, 3,8-palčni zaslon, M637 ki ga poleg odstranjevanja učinka rdečih oči omogoča tudi izdelavo fotografij brez učinka tresenja rok. Model M737 odlikuje elegantno tanka oblika ohišja ter 32 MB notranjega pomnilnika za shranjevanje fotografij v fotoaparatu. Model R847 se pohvali s pametno funkcijo prilagajanja osvetlitve, ki samodejno prilagodi fotografije z visokim kontrastom, kar je idealno za snemanje neposredno proti sončni svetlobi ali ob uporabi bliskavice. Ločljivosti segajo od 5 do 8,15 milijonov pik.

HP Photosmart R847.

http://www.hp.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji