Objavljeno: 12.7.2008

NPS BI4Dynamics nagrajen

Microsoft je na partnerski konferenci Worldwide Partner Conference 2008 na posebnem dogodku slovenskemu podjetju NPS podelil nagrado za uspešnost in inovativnost v kategoriji rešitev za poslovno obveščanje v regiji srednje in vzhodne Evrope. S tem je nagradil inovativnost in predanost podjetja NPS, ki je s svojim izdelkom BI4Dynamics uspešno prisotno v Sloveniji, načrtuje pa tudi dejavno trženje na globalni ravni.

Pri Microsoftu so nagrade podelili v 23 kategorijah, zmagovalci pa so bili izbrani izmed 47.000 partnerjev v regiji. Podjetje NPS je nagrado prejelo za svojo inovativnost in predanost sodelovanju z Microsoftom. Nagrade so bile namenjene tistim partnerjem v regiji srednje in vzhodne Evrope, ki so prepoznali novo tržno priložnost in jo izkoristili z uporabo najnovejših Microsoftovih tehnologij ter pri tem prikazali visoko stopnjo inovativnosti tako v tehnologiji kot na področju poslovanja.

Podjetje NPS načrtuje, da mu bo priznanje odprlo številna vrata, saj načrtuje dejavno širitev na globalni trg in vzpostavitev omrežja partnerskih podjetij za trženje in implementacijo rešitve.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji