Objavljeno: 30.4.2015

NT konferenca, dvajsetič

Nostalgiki bodo presrečni: NT konferenca, naš največji IKT-dogodek v organizaciji Microsofta Slovenija, se znova v polnem blišču vrača v svojo zibelko. V Portorož. 23.4.2015

Kot običajno se bodo na njej za tri dni zbrali strokovnjaki, razvijalci in drugi, ki delujejo na področjih sodobnih tehnologij, saj dogajanje na NTK ponuja odlično platformo osebnega in strokovnega udejstvovanja, seznanjanja z novostmi, končno pa tudi spoznavanja kolegov.

Tudi tokrat bo več kot sto strokovnjakov predavalo o številnih tehnoloških novostih in integralnih rešitvah, ki vodijo v učinkovitejše poslovno okolje. Seveda pa bodo udeleženci deležni še svežih tehnoloških novosti s pravkar končanih  Microsoftovih konferenc Build in Ignite.

Že na predkonferenčnem dnevu bodo poglobljeni seminarji prikazali, kaj prinaša Web Camp, pa nove trende na področju podatkovnih centrov, podrobnosti o Oknih 10 in kako poteka razvoj rešitev za Office.

Preostala dva dneva bodo predavanja potekala po različnih vsebinskih sklopih: podatkovne zbirke, razvoj aplikacij, razvojna orodje in arhitekture, strežniki in upravljanje, poslovne rešitve, upravljanje varnosti in identitet ter še številni drugi sklopi.

Zadnji dan konference se bo odvilo poslovno srečanje, na katerem se bodo srečali slovenski podjetniki in gospodarstveniki, predstavniki javnega sektorja ter drugi odločevalci in iskali odgovore na vprašanja o konkurenčnosti Slovenije.

Več o pravkar objavljenem urniku NTK lahko preberete na povezavi.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji