Objavljeno: 16.10.2002

NTI Backup NOW! 3.0 podpira zapisovalnike DVD

Podjetje NewTech Infosystem je predstavilo novo različico svojega priznanega programa za izdelavo varnostnih kopij na nosilce CD, odslej pa tudi na nosilce DVD. Nova različica Backup NOW! 3.0 prinaša podporo za vse tipe zapisovalnikov in nosilcev DVD, med katerimi so DVD-R, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R in DVD-RAM. Program se pohvali lahko tudi s prenovljenim uporabniškim vmesnikom, ki je prijetnejši in lažji za uporabo.

Prav prijaznost do uporabnika je glavna odlika programa, saj omogoča izdelavo varnostnih kopij podatkov v samo treh korakih. Pri tem pa učinkovito uporablja kompresijo podatkov, omogoča snemanje opravil na več nosilcev, nudi pa tudi izdelavo varnostnega zagonskega nosilca, s katerim lahko ob veliki napaki samodejno obnovimo sistem na računalniku. Program podpira poleg navadne izdelave varnostnih kopij tudi inkrementalne in diferencialne načine snemanja podatkov, arhive pa lahko tudi zaščitimo z geslom, brez katerega ne moremo priti do podatkov (tip zapisa ni neposredno viden v računalniku).

Ker je program specializiran za izdelavo varnostnih kopij zgolj na optične nosilce, je prijazna tudi cena, ki je le delček tega, kar sicer moramo odšteti za večje pakete (take, ki podpirajo tudi tračne enote, tračne knjižnice,...). Cena izdelka je 80 dolarjev, nekateri proizvajalci zapisovalnikov pa ga bodo tudi brezplačno prilagali svojim izdelkom.

http://www.ntibackupnow.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji