Objavljeno: 10.5.2004

OKI je prenovil ponudbo tiskalnikov

Podjetje OKI, eden največjih proizvajalcev laserskih tiskalnikov, je prevetrilo svojo ponudbo in predvsem v spodnjem in srednjem cenovnem razredu prenovilo svojo paleto izdelkov.

Pri črnobelih tiskalnikih so tako predstavili nove tiskalnike v družinah B4000 in B6000. Model B4100 je tiskalnik, ki uporabnikom ponuja hiter in ugoden izpis. Tiskalnik natiska do 18 strani v minuti, za prvo stran pa porabi le šest sekund. B4250 in B4350 bosta nadomestila modela B4200 in B4300, ponujata pa nekoliko višje hitrosti tiskanja (22 strani v minuti namesto 18), cenejši izpis in večjo paleto dodatkov.

Malo zahtevnejšim sta namenjena tiskalnika B6200 in B6300N. B6200 natisne do 24 strani v minuti, že v osnovi pa je opremljen s 128 MB pomnilnika. B6300N je namenjen omrežnemu povezovanju, saj ima tiskalnik omrežni vmesnik že vgrajen.

Večje spremembe je doživela tudi ponudba barvnih tiskalnikov. C5200 in C5400 bosta nadomestila dosedanja modela iz družine C5000, ponujata pa hitrejši izpis, tišje delovanje in cenejši potrošni material. Povsem nov pa je tiskalnik C3100. Gre za verjetno najcenejši barvni laserski tiskalnik z enim prehodom papirja, saj bo njegova cena predvidoma znašala med 600 in 700 evrov. Tiskalnik natisne do 20 črnobelih ali do 12 barvnih strani v minuti.

Pri OKIju so predstavili tudi nove gonilnike za tiskalnike, s katerimi so naprednejše zmožnosti tiskanja približali manj veščim uporabnikom. Gonilnik sedaj ponuja čarovnike za tiskanje etiket, vizitk ter ovitkov in nalepk za CDje, OKI pa bo ponujal tudi primeren potrošni material, ki bo povsem združljiv s čarovniki, tako da uporabnikom npr. ne bo potrebno nastavljati lastnosti pole z etiketami. Novost je tudi zmožnost, ki so jo poimenovali >>Ask Oki<< Posebna povezava v nastavitvah lastnosti tiskalnika pripelje uporabnika neposredno na stran z nasveti za model tiskalnika, ki ga uporablja in z interaktivnim vmesnikom pomaga uporabniku odpraviti morebitne napake in zaplete.

http://www.okieurope.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji