Oglasno sporočilo
Objavljeno: 1.9.2017

Opremljeni za digitalno prihodnost

26. septembra bodo na posvetu »Opremljeni za digitalno prihodnost« odkrite dobre prakse in rešitve za digitalno transformacijo.

Na posvetu »Pripravljeni na digitalno prihodnost«, ki bo potekal v Dvoru Jezeršek, v Zgornjem Brniku, s pričetkom ob 9.00 uri,  bo dr. Matjaž Roblek iz Fakultete za organizacijske vede predstavil, kaj prinaša digitalizacija in kako naj se jo podjetja lotijo. Predstavljene bodo izkušnje in načrti enega najbolj uspešnih slovenskih podjetij, Gorenja, ki je že dobro zakorakalo na pot digitalizacije. Dogodek bo podal zanimive zgodbe in projekte, s katerimi podjetja danes postavljajo temelje za uspešno digitalno prihodnost. Predstavljene bodo tudi informacijske rešitve in tehnologije, ki so na voljo podjetjem za učinkovito digitalno transformacijo, kot so vgrajena analitika, umetna inteligenca, internet stvari, avtomatizacija postopkov, digitalizacija produktov in storitev ter celovito brezpapirno poslovanje.

Več informacij o dogodku in prijava je na voljo na spletni strani: http://mit-ing.si/mit-informatika-novice-in-dogodki/posvet-opremljeni-za-digitalno-prihodnost/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji