Oglasno sporočilo
Objavljeno: 18.10.2024

OPTIPRINT BREZSKRBNO TISKANJE S TRAJNOSTNIMI REŠITVAMI

Optiprint z več kot 15-letno tradicijo, inovativno tehnologijo neskončne kartuše in pametnimi tehnološkimi rešitvami podjetjem omogoča dolgotrajno tiskanje in optimiziranje stroškov. Postavlja nove standarde v trajnostnem poslovanju, pri čemer ohranja visoko raven zanesljivosti in učinkovitosti.

Optiprint se ukvarja z oddajo tiskalnikov v najem poslovnim strankam in s trajnostnimi rešitvami dokazuje, da krožno gospodarstvo ni le marketinški slogan. Z inovativnim pristopom strankam omogočajo brezskrbno tiskanje, ki je hkrati tudi okolju prijazno. Razvili so sistem neskončnih kartuš, ki jih nameščajo na širok asortima tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.   S tem nadomeščajo tradicionalne kartuše in s stalnim dovajanje črnila omogočajo do 50-krat več izpisov v primerjavi s klasičnimi kartušami. Občutno se znižujejo stroške tiskanja in zmanjšujejo količino odpadnega materiala. Vzpostavljen je namreč učinkovit sistem recikliranja, kjer prazne kartuše vrnejo v proizvodni obrat, jih pregledajo, napolnijo in pripravijo za ponovno uporabo. S tem so v zadnjih desetih letih preprečili odlaganje več kot 5 milijonov kartuš.

Široka ponudba naprav in ne vezanost na specifičnega proizvajalca omogoča, da za vsako stranko izberejo najprimernejši model glede na njihove potrebe. Ponujajo vse od brizgalnih tiskalnikov, kjer so zaradi inovativne neskončne kartuše zelo konkurenčni, do laserskih in multifunkcijskih naprav.

Posebno konkurenčne pa jih dela tudi dobra tehnična podpora in odziven servis v roku dveh delovnih dni. Pri tem jim je v veliko pomoč napreden sistem za pametno upravljanje tiskalnikov – OptiSmart in Optiplus. Optismart je centralni sistem, ki na strežniku obdeluje podatke o tiskalnikih, s čimer omogoča pravočasno dostavo potrošnega materiala, preventivno vzdrževanje in hitro odpravljanje napak. Optiplus pa je programska oprema, nameščena na strankinem računalniku in spremlja stanje tiskalnikov ter omogoča oddaljeno izvajanje ukazov.

Strankam storitve nudijo za fiksni mesečni najem prilagojen vnaprej dogovorjenim količinam tiskanja. S sodelovanjem z Optiprintom se podjetja izognejo nepredvidenim stroškom zaradi nenačrtovanih nakupov potrošnega materiala ali popravila naprav ter seveda visoki začetni investiciji.

Optiprint poleg najema tiskalnikov ponuja tudi kakovosten papir, primeren za vse vrste tiskalnikov in tiskalniških nalog, kar zagotavlja optimalne rezultate tiskanja. Nudijo pa tudi najem vodnih barov Optispring, ki so estetsko priključeni na vodovodno omrežje in  omogočajo dostop do vrele, vroče, hladne in sobne temperature vode, z možnostjo gazirane vode. Voda je prečiščena, brez bakterij in klora, ter na voljo v neomejenih količinah, kar je idealno za osvežitev ali pripravo toplih napitkov. Vodni bari so preprosti za uporabo, vzdrževanje pa je v celoti v domeni Optiprinta. Z integrirano vrhunsko filtracijo in UV (FIREWALL) sistemom ter površinami, ki uporabljajo antibakterijski BIOCOTE sistem, zagotavljajo varnost in higieno na najvišjem nivoju. Poleg tega so okolju prijazni, kar je idealna rešitev za podjetja, ki želijo kombinirati funkcionalnost, estetiko in ekološko odgovornost.

Z večletnimi izkušnjami in široko franšizno skupino Optiprint velja za zanesljivega poslovnega partnerja, ki zagotavlja cenovno dostopen in za poslovne uporabnike brezskrben najem tiskalnikov in vodnih barov. S prilagodljivimi rešitvami, ki temeljijo na inovacijah, zanesljivosti in trajnosti, Optiprint podjetjem omogoča učinkovito upravljanje tiskalniških potreb ter skrbi za stalno oskrbo z vodo, vse to brez skritih stroškov in z odličnim servisom. Z Optiprintom lahko podjetja uživajo v brezskrbnosti, pri tem pa prispevajo k trajnostni prihodnosti.

 

Direktor Optiprinta pravi:

"Naša vizija je jasna – zaradi zavezanosti h kvaliteti storitev in k zagotavljanju brezskrbnih izkušenj strank, s poslovanjem ki temelji na trajnostnem razvoju, bomo v naslednjih 10ih letih skupaj s partnerji ostali vodilni ponudnik poslovnega najema tiskalnikov po celotni Sloveniji in v ožji regiji.  Naše poslanstvo pa je zagotavljati brezskrbno tiskanje, osredotočeno na potrebe poslovnih strank." - Ivo

Srce podjetja pa so serviserji, ki so najbližje strankam, z njimi so v vsakodnevnem stiku. Tukaj je nekaj njihovih utrinkov s terena:

"Naše stranke se odločajo za nas predvsem zaradi lastnih tehnoloških rešitev, kot sta sistem neskončnih kartuš in aplikacija Optiplus, ki strankam omogočata nemoteno opravljanje storitev, kjer tiskalniki igrajo ključno vlogo." – Matic

"Zanesljivost tiskalniških naprav je ključnega pomena za nemoteno poslovanje podjetij. Redno vzdrževanje in pravočasna menjava obrabljenih delov pa zagotavljata nemoteno delovanje in kakovost tiskanja." – Dejan

"Stranke občudujejo naš poslovni model, kjer je v paketu vse – tiskalnik, dober papir, skeniranje na mail in vzdrževalna pogodba. Pomembna jim je naša odzivnost. Po vseh teh letih na terenu me še vedno motivira zadovoljstvo strank ob namestitvi naprav, hvaležnost strank pa je res nekaj posebnega. Vedno skušam predvideti, kaj bodo stranke potrebovale, in pogosto me upoštevajo. Serviserji smo ogledalo podjetja, zato je ključno, da predvidimo potrebe strank in pravočasno ukrepamo, obenem pa skrbimo za redno preverjanje povratnih informacij s terena." – Mersed

"Najem tiskalnika je odlična rešitev za podjetja vseh velikosti, saj prinaša številne prednosti. Serviserji poskrbimo za redno vzdrževanje, hitro odpravo napak in po potrebi zamenjamo napravo, kar strankam prihrani čas in dodatne stroške. Še posebej pri manjših podjetjih opažamo pomanjkanje znanja na področju IT, kjer jim z našim svetovanjem in pomočjo pri uporabi tiskalnih in skenirnih rešitev prihranimo veliko težav, časa in denarja. Pri večjih podjetjih pa z našimi storitvami razbremenimo njihove IT oddelke, ki se lahko zato posvetijo pomembnejšim nalogam." – Rok

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji